Mooie actie videobeelden met de Hero4 Black en Hero4 Silver (Sponsorbericht)

Goede videobeelden maken van sporters in actie is altijd een leuke uitdaging. Vooral bij een sport als hockey, waarbij spelers met grote snelheden bewegen over het ijs en de bal met nog grotere snelheden van de ene naar de andere helft vliegt, is  niets zo mooi als je alles haarfijn kan vastleggen. Je moet daarvoor natuurlijk een goede camera hebben, één die speciaal ontworpen is om actiebeelden goed vast te leggen. En dat is nou precies wat je krijgt als je ervoor kiest een GoPro te kopen.

GoPro kopen betekent kiezen voor kwaliteit. GoPro is speciaal ontwikkeld om actiebeelden te kunnen schieten, en deze camera’s beschikken daarom ook over alle functionaliteiten die je nodig hebt daarvoor. Met een Hero4 Black of Hero4 Silver van GoPro heb je precies wat je nodig hebt voor het vastleggen van die mooie snelle momenten tijdens het hockeyen.

Met de Hero4 Black heeft  GoPro grote stappen vooruit gemaakt ten opzichte van diens voorloper, de Hero3 Black. Zo zorgt de “Auto Low Light” functionaliteit ervoor dat de camera automatisch rekening houdt met de omgeving. Dit betekent dat je niet meer hoeft te sleutelen aan de instellingen bij een veranderende lichtverhouding. De nieuwe nachtsettings “Night photo” en “Night lapse” zorgen ervoor dat de video beelden die je schiet in de avond er even helder en mooi uitzien als overdag. En dat zijn zeker nog niet alle voordelen die de nieuwe Hero4 Black te bieden heeft!

Ook de Hero4 Silver is een model die je graag bij je hebt wanneer je jouw favoriete hockeyteam aan het filmen bent tijdens een wedstrijd.  Of bij welke activiteit dan ook, waarbij voor jou vooral belangrijk is dat je actiebeelden goed kan vastleggen. De Silver is iets goedkoper dan de Black, maar dat maakt hem niet minder goed. Het beschikt over een ingebouwd touchscreen display en heeft, net als de Hero4 Back ook de functionaliteiten zoals Night Photo, Night Lapse, Bluetooth en meer.
Het belangrijkste verschil tussen de Black en de Silver is dat de eerste beschikt over een snellere processor.

Als je nou kiest voor voor de Black of voor de Silver, met een action camera van GoPro kan het nooit mis wanneer het neerkomt op het maken van mooie actie videobeelden. Op de website van GoPro vindt je uitgebreide informatie over de verschillende functionaliteiten die de camera’s hebben en ook informatie over waar en hoe je zo een camera kunt kopen. Want daar zijn wij zeker van; als je houdt van actiebeelden filmen en je kiest altijd voor kwaliteit, dan is het kopen van een GoPro camera een logische stap.